Kipu on suurimpia opettajiamme elämässä. Onneksi sitä ei tarvitse kohdata yksin. 

Palvelut 

Kun ihminen voi sisäisesi hyvin, hän myös luo hyvinvointia ympärilleen. Näin ollen voit vaikuttaa maailman tilaan ja ympäröiviin ihmisiin parhaiten pitämällä huolta ensin itsestäsi. Tässä autan sinua mielelläni.

Verkkokurssi

Jos tykkäät tehdä itsenäisesti töitä hyvinvointisi eteen, mutta kaipaat siihen vielä toimivia työkaluja, tämä voi olla sinulle.

Verkkokurssin perustana on ajatus siitä, että kaikilla tulisi olla mahdollisuus ja oikeus ottaa elämänsä omiin käsiinsä. Haluankin tarjota keinoja, joilla juuri sinä voisit elää enemmän oman näköistä, tervettä ja energistä elämää vapaana uupumisesta. 

Ilmoittautuminen verkkokurssille alkaa pian. Ilmoittaudu postituslistalleni lähettämällä minulle sähköpostia, niin saat ensimmäisenä tiedon asiasta.

Valmennus

Ihmiset kaipaavat tukea, ohjausta ja joskus ihan vaan kuuntelijaakin erilaisissa elämäntilanteissa. Ehkä haluat tulla kuulluksi ja lempeästi kohdatuksi. Ehkä olet jumissa tilanteessa, jossa on itse vaikea nähdä ulospääsyä tai löytää suuntaa jota kohti lähteä.

Jos kaipaat henkilökohtaista ohjausta, suosittelen valmennusta. Yksikin kerta voi joskus riittää ja kuljen rinnallasi pidempäänkin jos niin toivot. Valmennukset järjestetään live- ja etätapaamisina, joten voit ostaa palvelun vaikka asuisitkin toisella paikkakunnalla.

Varaa aika valmennukseen sähköpostilla. 

Henkilökohtaisen valmennuksen hinta on 75€/45minuuttia. Kysy rohkeasti lisätietoa ja mahdollisia pakettitarjouksia.

...